Oferta IT Second Hand

Calculatoare second hand Craiova, Judetul Dolj

Livram in siguranta prin curier rapid calculatoare second hand in orasul Craiova si in judetul Dolj. Pentru oferta va rugam consultati link-ul urmator: calculatoare second hand.

Magazinul online de vanzari calculatoare second hand cu livrare in Craiova, Dolj prin curier rapid incepand cu a doua zi de la comanda online sau telefonica (0736388974). Calculatoare second hand disponibile spre vanzare pe www.giasistem.ro sunt branduri recunoscute in calitate si fiabilitate precum Dell, HP, IBM/Lenovo, Fujitsu-Siemens. Calculatoarele second hand beneficiaza de 12 luni de garantie, service IT asigurat si postgarantie.

In plus, Gia Sistem SRL - IT Center este Microsoft Registered Refurbisher, aceasta inseamna ca odata cu calculatoarele de calitate, fiabile, la cele mai mici preturi, puteti primi la cel mai bun pret si sistem de operare rapid si stabil Microsoft Windows 7 Professional, ce va ofera avantajul softului original preinstalat Microsoft.

Numele de brand-uri precum si logo-urile asociate sunt marci inregistrate ale proprietarilor respectivi.
© 2007-2013 Calculatoare Second Hand Slatina, laptopuri sh, imprimante, monitoare. / SC Gia Sistem SRL
. Hardware Retailers Directory
Gia Sistem SRL, Slatina, Olt, importator direct de tehnica de calcul vinde din stoc calculatoare second hand, laptopuri SH, imprimante laser, monitoare lcd.