BACK TO SCHOOL

Pentru comenzi sau disponibilitate stoc produse va rugam apelati 0736.388.974 - vanzari, 0748.388.882 - vanzari sau prin WhatsApp


REGULAMENT BACK TO SCHOOL

Gia Sistem SRL, importator direct de produse IT, va ofera calitate europeana, la preturi fara egal.

La inceput de an scolar, elevii si studentii beneficiaza de reduceri la toata gama de calculatoare, laptopuri,imprimante monocrom si color, copiatoare si monitoare.

-

Astfel la achizitionarea oricarui produs IT elevii si studentii primesc direct pe factura discount de 10% din pretul produsului afisat pe website sau la raft, in baza carnetului de elev sau student.

-

Pentru a solicita reducerea pentru comanda online va rugam sa apelati nr. Telefon 0736.388.974 sau 0748.388.882

-

Regulament promotie "Back to school!":

-

Campania promotionala "Back to school" (denumita in continuare "Campania" sau "Campania promotionala") este organizata de firma GIA SISTEM SRL, cu sediul social in Str. Capitan Aldescu, Nr. 1, Slatina, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J28/9/2003, Cod Identificare Fiscala: RO15122391, denumita in continuare "Organizator" sau "Gia Sistem SRL".

Regulamentul Oficial ("Regulamentul") este intocmit si va fi disponibil in mod gratuit la solicitarea oricarui participant.

Campania se desfasoara sub imperiul prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Prezenta campanie se defasoara la punctele de lucru situate pe Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 35 si Bd A.I. Cuza Bl 14A , Craiova, denumite in continuare "Magazin" sau "IT CENTER" si in mediul on-line (internet) pe site-ul www.giasistem.ro, denumit "Site".

-

Data de demarare a Campaniei este 01.09.2020 ora 0:00 si expira in data de 15.10.2020 ora 24:00

-

Produsele participante la campanie sunt produsele IT ( cu exceptia produselor gaming si software: licente OEM, antivirusi, etc) aflate in vanzare la data de demarare a Campaniei in limita stocului disponibil, cu conditia efectuarii de catre Participant/Participanti de cumparaturi din Magazin sau de pe Site .

-

Reducerea de 10% specifica Campaniei Back to school nu se cumuleaza cu alte reduceri si nu se aplica produselor achizitionate in sistemul de rate.

-

Pentru a beneficia de discountul 10%, participantii trebuie sa prezinte carnetul de elev sau sudent in magazinele IT CENTER, iar pentru comenzile on-line participantii vor trimite foto carnet elev sau student atasat la mail pe adresa vanzari@giasistem.ro specificand nr comenzii pentru care se doreste reducerea. In cazul persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, factura va fi emisa pe numele unuia dintre parinti sau tutorelui legal.

-

Campania se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta de peste 18 ani , cu domiciliul in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare "Participanti").

-

Nu vor putea participa la aceasta Campanie angajatii Organizatorului, precum si sotii si rudele de gradul I ale acestora.

-


Prin participare la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implica acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin achizitioanarea de catre Participanti a unui produs sau a mai multor produse.

-

In cazul in care Participantii refuza discountul, Participantilor nu li se va putea oferi contravaloarea in bani.

-

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente. Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Contacteaza-ne la telefon 0736.388.974 sau 0748.388.882 pentru a afla mai mult despre produsele IT aflate in promotie.

-


GIA SISTEM SRL

0736.388.974 / 0748.388.882

www.giasistem.ro