Campania curenta

Pentru comenzi sau disponibilitate stoc produse va rugam apelati 0736.388.974 sau prin WhatsApp

In categoria Campania curenta gasiti detalii despre campania promotionala in derulare organizata de catre Gia Sistem SRL.

Campania curenta este intitulata ”Pachete promotionale” si prevede ca clientii Gia Sistem sa primeasca discount astfel:

                                                                                                REGULAMENT PROMOTIE


Gia Sistem SRL, importator direct de produse IT, va ofera branduri premium la preturi excelente.

-


-

Gia Sistem multumeste clientilor sai pentru increderea acordata si ii rasplateste cu reduceri la toata gama de calculatoare, laptopuri,imprimante monocrom si color, copiatoare , monitoare, videoproiectoare.


 La achizitionarea pachetului compus din calculator si monitor, clientii persoane fizice si juridice primesc discount 50% din pretul cu TVA al produsului mai ieftin!


La achizitionarea pachetului compus din  oricare doua produse IT, clientii persoane fizice si juridice primesc discount 20% din pretul cu TVA al produsului mai ieftin!

-


Pentru comanda online va rugam sa apelati nr. Telefon 0736.388.974 sau 0721.288.511

---

Regulament promotie "Pachete promotionale":

---

     Campania promotionala " Pachete promotionale" (denumita in continuare "Campania" sau "Campania promotionala") este organizata de firma GIA SISTEM SRL, cu sediul social in Str. Capitan Aldescu, Nr. 1, Slatina, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J28/9/2003, Cod Identificare Fiscala: RO15122391, denumita in continuare "Organizator" sau "Gia Sistem SRL".

Regulamentul Oficial ("Regulamentul") este intocmit si va fi disponibil in mod gratuit la solicitarea oricarui participant.


Campania se desfasoara sub imperiul prezentului regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.

Prezenta campanie se defasoara la punctele de lucru situate pe Bd. Nicolae Titulescu , Nr. 35 Slatina si Str. A.I. Cuza nr 52 Bl 14A , Craiova, denumite in continuare "Magazin" sau "IT CENTER" si in mediul on-line (internet) pe site-ul www.giasistem.ro, denumit "Site".

---

        Data de demarare a Campaniei este 04.06.2018 ora 0:00 si expira in data de 31.08.2018 ora 24:00

---

Produsele participante la campanie sunt produsele IT ( cu exceptia produselor achizitionate in rate si produselor software: licente OEM, antivirusi, etc) aflate in vanzare la data de demarare a Campaniei in limita stocului disponibil, cu conditia efectuarii de catre Participant/Participanti de cumparaturi din Magazin sau de pe Site .

---

     Reducerile specifice Campaniei " Pachete promotionale" nu se cumuleaza cu alte reduceri , nu se aplica produselor achizitionate in sistemul de rate si produselor software!

---

Reducerile se aplica pe factura la achizitionarea produselor IT.

   

Campania se adreseaza persoanelor fizice cu varsta de peste 18 ani si persoanele juridice , cu domiciliul in Romania, care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament (denumiti in continuare "Participanti").

Nu vor putea participa la aceasta Campanie angajatii Organizatorului, precum si sotii si rudele de gradul I ale acestora.

---

Prin participare la Campanie, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea la aceasta Campanie implica acceptarea integrala, expresa si neechivoca a prezentului Regulament.

Participarea la Campanie se va face in mod voluntar prin achizitioanarea de catre Participanti a unuia dintre pachetele promotionale.

 ---    

  In cazul in care Participantii refuza discountul, Participantilor nu li se va putea oferi contravaloarea in bani.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participanti la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament.

Contacteaza-ne la telefon 0736.388.974 sau 0748388882 pentru a afla mai mult despre produsele IT aflate in promotie.

---

GIA SISTEM SRL

BULEVARDUL NICOLAE TITULESCU, BL. 35,

SLATINA, OLT

0736.388.974 / 0721.288.511

www.giasistem.ro