Menu
Your Cart

Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda

Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda
Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda
resigilat -23 %
Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda
Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda
Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda

Consola Nintendo Wii u Premium + The Legend of Zelda

Consola Nintendo Wii U este consola de ultima generatie a celor de la Nintendo. Aceasta consola inclocuieste intr-un fel vechea consola Nintendo Wii - pe care Nintendo a renuntat sa o mai produca.

Pachetul cu acest model de consola si joc inclus este o raritate si poate fi considerat un produs Nintendo de colectie. Poate fi si o consola ideala de a fi facuta cadou unui copil pasionat de jocurile Mario si Zelda.

Consola Nintendo Wii U ofera o multitudine de moduri noi, interesante de a te bucura de divertisment acasa. Cu un controller revolutionar cu ecran tactil, senzori de miscare, precum si grafica full HD. O lume intreaga de noi stiluri de joc si de posibilitati este la orizont.

Potrivit presedintelui Nintendo Satoru Iwata, "Wii U redefineste structura de divertisment la domiciliu printr-o schimbare fundamentala a modului in care TV (televizorul), consola si functia de Internet interactioneaza impreuna".

Wii U combina dectearea miscarilor de joc cu capacitatea de a suporta grafica full HD. Fiecare consola Wii U este echipata cu un controller revolutionar nou, cu ecran lat tactil de 6.2 inch. Jocurile video anterioare pentru consolele home sunt limitate a fi jucate doar la TV si ofera pentru mediul multiplayer puncte identice.

De asemenea, vizionarea la televizor si jucatul pe consola au fost experiente complet separate. Noul controller WII U imbunatateste experienta mediului multiplayer oferind puncte diferite si elimina limitele, oferind un joc mai dinamic si mai fluid.


In cadrul jocurile single player:
In timpul jocului, controllerul poate afisa informatii pe ecranul lui, care nu apar pe televizor. Informatia si modul de orientare se pot schimba, pe noul controller, bazat pe orientarea giroscopului sau.

In cadrul jocurile multiplayer:
Jucatorul cu ajutorul noului controller, poate avea o experienta diferita decat cei care cauta la televizor crearea unei mai mari varietati de oportunitati competitive si de cooperare.

Noul controller

In plus, fata de ecranul de 6.2 inch, noul controller ofera: un accelerometru si un giroscop, o camera frontala, un microfon si boxe. Adaugarea acestor caracteristici la schema clasica a butonelor controller-ului - doua paduri analogice + control Pad, butoane A / B / X / Y, butoanele L / R si butoaneele ZL / ZR - va permite o experienta de joc atragatoare pentru jucatorii casual si pentru cei dedicatii. Sistemul Wii U poate utiliza, de asemenea, pana la patru telecomenzi WII Remote sau WII Remote, si toate accesoriile si jocurile compatibile cu verisiunea anterioara Nintendo WII.

Tip consola: Nintendo Wii U 
Model procesor: IBM Power-based multi-core 
Frecventa procesor: 3 GHz 
Memorie RAM: 2048 
Tip media: Wii U, Wii optical discs

Tip ecran: LCD Touchscreen 
Diagonala (inch): 6.2

Capacitate HDD (GB): 32 
Controller: Butoane A/B/X/Y, TV Control, Home, Dual Analog Sticks, Butoane L / R Start , Power, Butoane ZL / ZR Select

Facilitati: Motion control (accelerometru, gyroscope, geomagnetic sensor ), Suport NFC, Microfon integrat, Stylus, Camera integrata in fata, Difuzoare stereo, Jack casti, Control volum

Conectori: 1 x HDMI 4 x USB 2.0

Dimensiuni (W x D x H cm): 26.9 x 17.1 x 4.57 
Culoare: Negru 
Greutate (kg): 1.6 General
Stare produs Produs resigilat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

GARANŢIE: 12 LUNI - persoane fizice

GARANTII SOLUTIONATE IN MAXIM 24H de la primirea in service a produselor care fac obiectul garantiei!
  • Stoc: În Stoc
  • Producător: Nintendo
  • Model: Nintendo Wii u Premium
  • Locație: Slatina
1.100 LEI
850 LEI
Preţul include TVA 850 LEI
Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.