Returnări

Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul în termen de 14 zile, conform OG 34/2014, de la intrarea în posesie. Consumatorul suportă costurile directe de returnare a produselor. Contravaloarea produsului va fi returnată cumparatorului în maxim 30 de zile, conform OG 130/2000.

Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:

- Licențe OEM activate (licențe preinstalate pe notebook-uri sau sisteme desktop);

- Echipamentele protejate de parole introduse de utilizator sau cele care au configurate conturi personalizate ale utilizatorilor ce împiedică aducerea dispozitivului la starea inițială din punct de vedere software

- Produsele care nu conțin toate accesoriile cu care au fost achiziționate;

- Produsele care nu mai prezintă atașat sigiliul personalizat Gia Sistem sau nu mai au sigiliul intact.

Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.


Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru a aduce produsul la starea initiala. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Se percepe taxa de 20% din prețul produsului vândut nou și care este returnat desigilat, acesta putând fi comercializat doar ca produs resigilat.


Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

- Ordonanta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.


Informaţii despre comandă


Informaţii despre produs și motivul de returnare

Cod de verificare