Solicitare GDPR - Dreptul de a fi uitat

Pentru a vă șterge contul de pe site-ul nostru, va trebui să urmați pașii de mai jos:
1. Introduceti adresa de mail în formularul de mai jos.
2. Va fi trimis un e-mail de confirmare. Trebuie să faceți clic pe butonul de confirmare / link-ul din e-mail.
3. Contul și datele personale vor fi șterse / anonimizate.

text_captcha