Menu
Your Cart

Router wireless D-Link EXO AX5400 Wi-Fi 6, DIR-X5460, 6 antene

Router wireless D-Link EXO AX5400 Wi-Fi 6, DIR-X5460, 6 antene
resigilat -28 %
Router wireless D-Link EXO AX5400 Wi-Fi 6, DIR-X5460, 6 antene

Router wireless D-Link EXO AX5400 Wi-Fi 6, DIR-X5460, 6 antene

Tehnologia Wi-Fi 6 (802.11ax) ofera viteze mai mari, o capacitate mai mare si o congestie mai redusa
Viteza de ultima generatie pana la AX5400 (4.800 Mbps pe banda de 5 GHz si 600 Mbps pe banda de 2.4 GHz);
Wi-Fi dual-band cu pana la 6 fluxuri simultane face streaming 4K, jocuri VR sau chat video simpla;
Tehnologia OFDMA si MU-MIMO comunica mai multe date catre mai multe dispozitive, reducand simultan decalajul;
Tehnologia de colorare BSS reduce interferentele in medii Wi-Fi „zgomotoase”, facand o utilizare mai eficienta a spectrului Wi-Fi disponibil;
4 porturi Gigabit Ethernet LAN si un port WAN Gigabit Ethernet ofera conectivitate prin cablu optionala;
Construit cu porturi USB 2.0 si USB 3.0 pentru a crea stocare partajata;
Calitatea inteligenta a serviciului (QoS) acorda prioritate traficului de retea pentru a minimiza impactul latimii de banda ocupate;
Compatibilitatea inapoi asigura suport pentru standardele Wi-Fi anterioare si pentru toate dispozitivele Wi-Fi;
Durata mai mare de viata a bateriei dispozitivelor conectate cu tehnologia Target Wake Time;
Suporta WPA3 ™ - cea mai recenta securitate WiFi pentru mai multa protectie;
Control vocal pentru o experienta de retea WiFi mai usoara la domiciliu.
Wi-Fi 6 aduce tehnologia Wi-Fi de generatia urmatoare in casa dvs., oferind saltul cuantic in capacitate, viteza si autonomie de care aveti nevoie pentru a va ocupa de toate cerintele dvs. de Wi-Fi. Perfect pentru case inteligente performante, cu densitate de dispozitive.
Experimentati pana la viteze AX5400, in timp ce 1024-QAM mareste debitul catre dispozitive cu pana la 25%, iar latimea canalului contigu de 160 MHz ofera si mai multa latime de banda. Pana la 6 fluxuri simultane va permit sa va bucurati de streaming 4K mai rapid si mai placut, jocuri online si multe altele, si daca aveti nevoie de ele - 4 porturi LAN Gigabit si 1 port Wig Gigabit va ofera conectivitate prin cablu mai rapida ori de cate ori doriti.
DIR-X5460 foloseste tehnologia de ultima ora a accesului multiplu (OFDMA) la divizia de frecventa ortogonala Wi-Fi 6. Pachetele de date mici destinate mai multor dispozitive sunt transmise impreuna si nu trebuie sa mai stea la coada. Perfect pentru casele inteligente pline de dispozitive IoT infometate de latime de banda care se lupta pentru viteza.
Tehnologia MU-MIMO ajuta la distribuirea simultana a fluxului de date pe mai multe dispozitive. Cu tehnologia Wi-Fi 6, DIR-X5460 valorifica OFDMA si MU-MIMO pentru o mai buna eficienta a transmisiilor upstream si downstream, spre deosebire de tehnologia Wi-Fi 5 anterioara, in care MU-MIMO putea functiona doar in upstream. Aceasta combinatie creste foarte mult capacitatea, acoperirea si performanta, in special in mediile cu densitate ultra-mare.
Antenele high gain, amplificatoarele de putere incorporate si tehnologia de formare a fasciculului permit DIR-X5460 sa extinda acoperirea Wi-Fi-ului dvs. si sa concentreze un semnal mai puternic in directia dispozitivelor dvs. pentru a asigura un Wi-Fi mai puternic, mai rapid si mai fiabil. Intre timp, un simbol OFDM lung asigura o autonomie Wi-Fi si mai mare, in special in afara casei.
Una dintre cele mai mari preocupari cu privire la retelele Wi-Fi si dispozitivele conectate este confidentialitatea. Cea mai recenta criptare pe 128 de biti este cel mai avansat standard disponibil si incepe o noua era a criptarii fara fir, asigurand o mai mare confidentialitate in toate retelele si dispozitivele utilizatorilor.
Timpul de trezire tinta (TWT) ajuta la reducerea consumului de baterie pentru dispozitivele conectate comunicand cu acestea si stabilind cand si cat de des dispozitivul necesita transfer de date. TWT creste durata de repaus a dispozitivului, prin urmare prelungeste inteligent durata de viata a bateriei dispozitivelor client si optimizeaza utilizarea spectrului.
Actualizarile de firmware pot fi dificile, dar cu DIR-X5460, acestea sunt complet automatizate. Actualizarile sunt atat de fine, incat nici macar nu le veti observa. In plus, functionalitatea Dual Image a DIR-X5460 salveaza o imagine de recuperare ca o copie de rezerva inainte de o actualizare. Deci, in eventualitatea putin probabila a unei actualizari esuate, sistemul are configuratia preexistenta pe care sa recurga.
Wi-Fi-ul vecinilor dvs. ar putea interfera cu semnalele dvs. wireless si poate incetini lucrurile. Wi-Fi 6 pune capat conflictelor Wi-Fi cu tehnologia BSS Coloring. Face transmisiile mai unice prin „colorarea” lor cu propriul cod unic.
Rezultatul? Dispozitivele pot decide daca sa transmita semnale sau sa le ignore, pe baza „culorii” lor. Obtineti mai putine interferente, mai putine incetiniri Wi-Fi si mai multa autonomie.
Tip produs: Router
Standard Wi-Fi: 802.11ax
Porturi LAN: 4
Porturi Wan: 1
Rata de transfer: 10/100/1000 Mbps
Securitate: WPS
Antena: 4 fixe + 2 detasabile
Frecventa: 2.4 - 5 GHz
Rata de transfer: 600 + 4800 Mbps
Porturi USB: 1 x USB 2.0/ 1 x USB 3.0
Tehnologie: MU-MIMO, OFDMA, BSS Color, Control vocal
Dimensiuni: 241.35 x 338.80 x 211.32 mm

Greutate: 0.732 Kg


General
Stare produs Produs resigilat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

GARANŢIE: 12 LUNI - persoane fizice

GARANTII SOLUTIONATE IN MAXIM 24H de la primirea in service a produselor care fac obiectul garantiei!
  • Stoc: În Stoc
  • Producător: D-Link
  • Model: D-Link EXO AX5400 Wi-Fi 6
899 LEI
650 LEI
Preţul include TVA 650 LEI
Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.