Meniu
Coșul de cumpărături

Tastaturi Wireless

Tastaturi Wireless

Tastatura Deltaco Mini, Wireless, Negru - Produs resigilat
resigilat -25 %
Tastatura Deltaco Mini, Wireless, Negru - Produs resigilatMini tastatura Deltaco cu 78 taste, cu comunicare wireless prin Bluetooth.Sisteme de operare compatibile: Windows, iOS, AndroidVersiune Bluetooth: 3.0Distanta acoperire wireless: 10 mDimensiuni: 285 x 120x 20 mmGreutate: 180 g..
199 LEI 149 LEI Fără TVA:149 LEI
Tastatura Kanex MultiSync Premium Slim, Bluetooth, pentru macOS, iOS - Produs resigilat Tastatura Kanex MultiSync Premium Slim, Bluetooth, pentru macOS, iOS - Produs resigilat
resigilat -29 %
Tastatura Kanex MultiSync Premium Slim, Bluetooth, pentru macOS, iOS - Produs resigilatTastatură fără fir de dimensiune completă pentru MacTastatura MultiSync Mac include o tastatură numerică completă pentru a introduce cu ușurință numere. Tastele săgeți sunt convenabile pentru a derula pr..
350 LEI 249 LEI Fără TVA:249 LEI
Tastatura Logitech K270, Wireless, Negru -Produs resigilatAspect Full-SizeTastatura eleganta care va ajuta sa economisiti spatiu, fara a sacrifica din confortul dumneavoastra; include number pad, tasta de spatiu curbata si 8 taste pentru comenzi rapide.8 taste pentru comenzi rapideLucrurile pe care ..
99 LEI Fără TVA:99 LEI
Tastatura Logitech K360, Wireless -Produs resigilat Tastatura Logitech K360, Wireless -Produs resigilat
resigilat -22 %
Tastatura Logitech K360, Wireless -Produs resigilatPoti tasta mult mai lejer cu o asezare a tastelor cu care esti obisnuit. Este cu aproape 20% mai mica decat tastaturile standard si este perfecta pentru birou, camera de zi sau unde vrei sa folosesti laptopul.Puteti lucra sau va puteti juca din mai ..
179 LEI 139 LEI Fără TVA:139 LEI
Tastatura Penclic Mini Keyboard K2, Wireless, Negru - Produs resigilat
resigilat -20 %
Tastatura Deltaco Mini, Wireless, Negru - Produs resigilatDesignurile distinctive ale Penclic îmbină ergonomia cu stilul, producând periferice confortabile cu design curat. Cel mai recent dispozitiv de la compania suedeză este Penclic Mini Keyboard K2 este o tastatură wireless super-subțire car..
299 LEI 239 LEI Fără TVA:239 LEI
Tastatura Voxicon 295 black, Slim Metal, Wireless -Produs nouTastatură de dimensiuni complete cu piesă numerică și design exclusivist subțire. Tastatura este fabricată din aluminiu și are taste cu profil redus care o fac confortabilă la tastare și ușor de apăsat pe tastele potrivite.Tastat..
150 LEI 129 LEI Fără TVA:129 LEI
Tastatura Voxicon 300-White, Ultra Thin, Wireless -Produs resigilatTastatură compactă cu parte numerică și design exclusiv. Tastatura este fabricată din aluminiu și are taste cu profil redus, care o fac să tastați confortabil și să apăsați ușor tastele potrivite.Compatibila atat cu PC cat si cu..
159 LEI Fără TVA:159 LEI
Tastatura Voxicon BT 290 black, Slim, Wireless -Produs nouTip: StandardInterfata tastatura: WirelessInterfata receiver: USBCuloare: Argintiu, NegruLayout nordic ..
140 LEI 99 LEI Fără TVA:99 LEI
Tastatura Voxicon DK-282WL-B black, Slim Metal, Wireless -Produs resigilatTastatură de dimensiuni complete cu piesă numerică și design exclusivist subțire. Tastatura este fabricată din aluminiu și are taste cu profil redus care o fac confortabilă la tastare și ușor de apăsat pe tastele potrivit..
139 LEI Fără TVA:139 LEI
Tastatura wireless Contour Balance
Refurbished -42 %
Tastatura wireless Contour BalanceDimensiune compactă, număr completAcoperire minimizatăBalance Keyboard a minimizat tamponul de sub bara de spațiu. Deși s-ar putea să nu pară prea mult, reducerea acoperirii la tastatură cu o jumătate de centimetru poate avea un impact enorm asupra spațiului dv..
330 LEI 190 LEI Fără TVA:190 LEI
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.