Meniu
Coșul de cumpărături

Casti

Casti

Casca Jabra Elite 75T, In ear, Bluetooth Stereo, Black - Produs resigilat
resigilat -25 %
Casca  Jabra Elite 75T, In ear, Bluetooth Stereo, Black - Produs resigilatDesignul castilor le face potrivite pentru orice tip de ureche, iar forma ergonomica ofera confort.Apelarea si preluarea apelurilor reprezinta mereu o experienta exceptionala, multumita tehnologiei pentru apeluri bazata p..
799 LEI 599 LEI Fără TVA:599 LEI
Casca Jabra Elite active 75t, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilat
resigilat -31 %
Casca  Jabra Elite active 75t, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilatDesignul castilor le face potrivite pentru orice tip de ureche, iar forma ergonomica ofera confort.Apelarea si preluarea apelurilor reprezinta mereu o experienta exceptionala, multumita tehnologiei pentru apeluri bazata p..
799 LEI 549 LEI Fără TVA:549 LEI
Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend UC B235 -Produs resigilat Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend UC B235 -Produs resigilat
Nou în stoc resigilat -25 %
Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend UC B235 -Produs resigilatPlantronics Voyager Legend UC indeplineste cerintele profesionistilor ca niciodata . Cu conectivitate la PC, smartphone sau tableta, senzori, sonerie precisa, comenzi vocale si accesorii de incarcare avansate - este singurul sistem ..
530 LEI 399 LEI Fără TVA:399 LEI
Casti Jabra Elite 45e, In ear, Bluetooth, Titanium Black - Produs resigilat Casti Jabra Elite 45e, In ear, Bluetooth, Titanium Black - Produs resigilat
resigilat -16 %
Casti  Jabra Elite 45e, In ear, Bluetooth, Titanium Black - Produs resigilatDesignul castilor le face potrivite pentru orice tip de ureche, iar forma ergonomica ofera confort.Efectuati apeluri clare, cu o tehnologie avansata ce incorporeaza 2 microfoane, care se dovedeste a oferi performante ex..
299 LEI 250 LEI Fără TVA:250 LEI
Casti Jabra Elite 65E, In ear, Wireless, Titanium Black - Produs resigilat Casti Jabra Elite 65E, In ear, Wireless, Titanium Black - Produs resigilat
resigilat -50 %
Casti  Jabra Elite 65E, In ear, Wireless, Titanium Black - Produs resigilatDesignul castilor le face potrivite pentru orice tip de ureche, iar forma ergonomica ofera confort.Bucurati-va de o calitate incredibila a conversatiei cu tehnologia de apel a castilor Jabra 65e , ce blocheaza zgomotul d..
700 LEI 350 LEI Fără TVA:350 LEI
Casti Jabra Elite 85t, In ear, Bluetooth, True Wireless, Noise Cancelling, Black - Produs resigilat
resigilat -38 %
Casti  Jabra Elite 85t, In ear, Bluetooth, True Wireless, Noise Cancelling, Black - Produs resigilatTehnologia de anulare activa a zgomotului (ANC) anuleaza zgomotul pe care nu doriti sa-l auziti, HearThrough (Modul transparenta) va permite sa auziti sunetele dimprejur. Cu 11 nivele de sunet - ..
1.050 LEI 649 LEI Fără TVA:649 LEI
Casti Jabra Elite Active 65t, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilat
resigilat -34 %
Casti  Jabra Elite Active 65t, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilat- Senzor de miscare pentru un stil de viata activ.- Muzica, asa cum doriti sa o auziti - Ascultati muzica asa cum doriti sa o auziti, personalizand sunetul cu un egalizator personalizabil – muzica dvs. nu s-a auzit niciod..
450 LEI 299 LEI Fără TVA:299 LEI
Casti Jabra Elite Sport, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilat Casti Jabra Elite Sport, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilat
resigilat -64 %
Casti  Jabra Elite Sport, In ear, Bluetooth, Black - Produs resigilatJabra Elite Sport sunt concepute pentru a trai cele mai bune sesiuni de antrenament cu foarte multa energie. Cu un standard IP67 catile ofera o protectie totala asupra prafului care nu poate intra in dispozitiv si o protectie ..
1.100 LEI 399 LEI Fără TVA:399 LEI
Casti Jays Four Plus, In ear, Black
Refurbished -43 %
Casti  Jays Four Plus, In ear, Black Dezvoltat atat pentru profunzime, cat si pentru echilibru, driverul personalizat JAYS premiat ofera un bas profund, impreuna cu voce calda si naturala, pentru o experienta muzicala puternicaNoua editie Four + a seriei a-JAYS premiata vine cu sunetul pre..
350 LEI 199 LEI Fără TVA:199 LEI
Casti Jays m-Seven True Wireless, In ear, Black
Refurbished -38 %
Casti  Jays m-Seven True Wireless, In ear, Black Dispozitivul m-Seven Wireless a fost conceput de Jays din Suedia pentru a fi partenerul tau de zi cu zi, pentru a te insoti peste tot, dar fara a te incurca. Prin urmare, acestea sunt concepute sa urmeze conturul urechilor. Astfel,..
420 LEI 260 LEI Fără TVA:260 LEI
Casti Panasonic RZ-S500W True Wireless, Dual Hybrid Noise Cancelling, In ear, Black - Produs resigilat
resigilat -29 %
Casti  Panasonic RZ-S500W True Wireless, Dual Hybrid Noise Cancelling, In ear, Black - Produs resigilat Căștile true wireless S500W cu funcție de eliminare a zgomotului de fond oferă o caracteristică de înaltă performanță pentru eliminarea zgomotului de fond, astfel încât să te bucuri pe d..
410 LEI 290 LEI Fără TVA:290 LEI
Casti Asus HS-W1 Wireless, USB, Black - Produs resigilat
resigilat -14 %
Casti Asus HS-W1 Wireless, USB, Black - Produs resigilatSistemul de instalare simplu si rapid va permite sa efectuati convorbiri pe Internet si sa ascultati muzica la distante de pana la 15 metri, fara a fi legati in vreun fel de birou. Ajustarea foarte comoda a volumului prin butoane plasate d..
420 LEI 360 LEI Fără TVA:360 LEI
Afişare 1 - 12 din 57 (5 pagini)
Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.