Menu
Your Cart

Despre Gia Sistem

      DESPRE GIA SISTEM

.

CUI: RO15122391

Numar de ordine Registrul Comertului: J28/09/2003

SC Gia Sistem SRL ofera servicii integrate IT, avand 18 ani de experienta in domeniul importului de tehnologie IT, cu peste 100.000 calculatoare refurbished vandute din 2003 pana in prezent.

Asiguram solutii pentru diagnoza si imbunatatirea sistemului IT existent cu costuri minime. Ne recomanda exigenta clientilor nostri in alegerea furnizorului de echipamente IT: Jandarmeria Romana, Politia Judeteana Olt, Rolmis, Unimed, Rul Grup, POP Industry, Nordic Group, KissFM, TVR Craiova, Ascet, Civitas, RCS&RDS si multe alte firme si organizatii locale si nationale.

Gia Sistem este importator direct de calculatoare  refurbished si noi, laptopuri refurbished si noi, servere refurbished si noi, monitoare TFT, LCD, LED  imprimante laser, si videoproiectoare . In 2016 firma a importat peste 100 tone tehnologie IT branduri Dell, HP, Compaq si Fujitsu Siemens, Acer, Asus, Lenovo (IBM), Xerox, Samsung, Lexmark, Philips.

Toate produsele IT beneficiaza de 12 luni garantie, service asigurat de firma noastra si postgarantie. Calculatoarele  refurbished si second hand se livreaza cu tastatura, mouse si cablu alimentare. Monitoarele au incluse in pachet atat cablu de alimentare, cat si cablul vga, iar laptopurile refurbished sunt livrate  cu mouse usb si incarcator inclus.

Gia Sistem ofera servicii IT dedicate, dupa cum urmeaza:

- comercializarea de tehnologie IT refurbished  si noi
- refil cartuse si tonnere pentru imprimante;
- service calculatoare, laptopuri, monitoare lcd/tft/plasma, televizoare, imprimante si videoproiectoare;
- curatare si optimizare hardware;
- configurari internet si retea;
- consultanta in domeniul IT.

Prezenti online, prin intermediul site-ului www.giasistem.ro, ne-am propus sa onoram cele mai exigente cerinte in domeniul IT prin produsele oferite la preturi fara concurenta. Ne puteti gasi in mediul online, pe retelele sociale Facebook, Twitter si Plus Google, unde vom promova constant promotiile si ofertele SC Gia Sistem SRL.

Dorinta noastra este de a oferi intotdeauna solutii profesionale prin produse IT de marca, recunoscute la nivel international pentru fiabilitate si calitate, pentru calculatoare refurbished si second hand, laptopuri refurbished si second hand, imprimante, monitoare.

Operator date cu caracter personal

Suntem inscrisi la ANSPDCP sub Numar Registru General: 0020187 si Numar infochiosk: 153276339839.

Verificati Gia Sistem in lista de refurbisheri autorizati din Romania accesand acest link: Microsoft Registered Refurbisher

Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.