Menu
Your Cart

Livrare prin curier

LIVRARE PRIN CURIER
Produsele comandate vor fi expediate prin curier iar plata se va efectua prin sistemul de plata RAMBURS.
1. Costurile expedierii produselor comandate pe site sunt suportate de catre GIA SISTEM,pentru comenzi cu valoare mai mare de 400 lei si  pentru produsele a caror greutate nu depaseste 20 kg . Clientul suporta costul transportului pentru produsele a caror greutate depaseste 20 kg  si vor fi expediate  prin curierul desemnat de catre client . Nu includem costurile de transport in pretul produselor expediate.

2. Livrarea produselor se va efectua in maxim 48 de ore de la efectuarea comenzii, excluzand cazurile in care comanda s-a efectuat vineri, sambata si duminica, cand produsele vor fi primite de client in prima zi a saptamanii. Livrarea sambata se efectueaza doar in orasele resedinta de judet.
Momentan firmele desemnate pentru livrare gratuita a produselor comercializate de catre  SC Gia Sistem SRL sunt firmele de curierat NEMO EXPRESS si Sameday, dar cumparatorul poate desemna alt curier pentru transport si va suporta costul aferent.

In momentul primirii coletului, cumparatorul este rugat sa verifice integritatea coletului si, daca este cazul, sa intocmeasca cu curierul un proces verbal de constatare a deteriorarii coletului sau produsului primit. Gia Sistem nu este raspunzatoare de modul in care curierul manipuleaza coletele.

Program colectari/livrari: luni-vineri, 09:00-16:00. 
Pentru relatii privind modul de expediere al produselor comandate va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon: 0736388974 - vanzari, 0748388882 - vânzări.


Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.