Livrare prin curier

LIVRARE PRIN CURIER
Produsele comandate vor fi expediate prin curier iar plata se va efectua prin sistemul de plata RAMBURS.
1. Costurile expedierii produselor comandate pe site sunt suportate de catre GIA SISTEM,pentru comenzi cu valoare mai mare de 400 lei si  pentru produsele a caror greutate nu depaseste 20 kg . Clientul suporta costul transportului pentru produsele a caror greutate depaseste 20 kg  si vor fi expediate  prin curierul desemnat de catre client . Nu includem costurile de transport in pretul produselor expediate.

2. Livrarea produselor se va efectua in maxim 48 de ore de la efectuarea comenzii, excluzand cazurile in care comanda s-a efectuat vineri, sambata si duminica, cand produsele vor fi primite de client in prima zi a saptamanii. Livrarea sambata se efectueaza doar in orasele resedinta de judet.
Momentan firmele desemnate pentru livrare gratuita a produselor comercializate de catre  SC Gia Sistem SRL sunt firmele de curierat NEMO EXPRESS si FAN CURIER. Program colectari/livrari: luni-vineri, 09:00-18:00. 
Pentru relatii privind modul de expediere al produselor comandate va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon: 0736388974 - vanzari, 0748388882 - vânzări.