Menu
Your Cart

Garantii

GARANTII

Garantiile sunt solutionate in maxim 24 ore de la primirea in service a produselor care fac obiectul garantiei!


Toate produsele comercializate de catre site-ul www.giasistem.ro , cu exceptia celor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. 
In cazul produselor vandute si livrate de Gia Sistem, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Gia Sistem si garantia se acorda la sediul firmei din Slatina Str. Nicolae Titulescu Bl 35 parter.Taxele de transport ale produselor in garantie se achita de catre client pentru transportul produsului de la client la Gia Sistem, iar Gia Sistem acopera costul de retur a garantiei. 

Produsele comercializate de catre Gia Sistem beneficiaza de conditii de garantie si post -garantie pe baza certificatului de garantie in original, in conformitate cu prevederile legii 449/2003.Pentru a fi preluat in garantie, produsul trebuie sa fie insotit de certificatul de garantie in original, in caz contrar este preluat doar pentru reparatie contra cost. 

Garantia se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware.

Garantia produsului se anuleaza daca: indepartati numarul de serie al produsului, faceti modificari asupra produsului, fortati depasirea parametrilor produselor, faceti modificari hardware sau inlaturati sigiliul aplicat de Gia Sistem.

Garantia nu se acorda: pentru produsele consumabile ( bateria produsului este considerata consumabila) si produsele care s-au defectat datorita instalarii improprii, manipularii necorespunzatoare, defecte provocate in urma utilizarii improprii, accidentelor de transport, folosirii neconforme sau ca urmare a unor socuri electrice suferite. Nu se acorda garantie pentru produsele ce prezinta corpuri straine, contacte lipsa, urme de lovituri,urme de arsuri.


Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa vanzari@giasistem.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.
In cazul produselor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre  Gia Sistem, iar garantia nu acopera aceeasi perioada ca la un produs nou, sigilat. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate.

Perioada de garantie pentru produsele resigilate, refurbished si second hand este de 12 luni.


Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.