Calitate Calculatoare SH

Calculatoare second-hand de calitate deosebita, marci IT recunoscute global Dell, HP, IBM/Lenovo, Fujitsu-Siemens. Vindem din stoc sisteme de calitate: calculatoare second-hand, bonusuri incluse, PC-uri verificate si testate calitativ si functional inainte de a fi comercializate de catre specialisti din domeniul IT.

Solutia cumpararii de produse second hand IT, deci si a calculatoarelor sh, este din punct de vedere financiar, o alegere buna, doar daca firma care va vinde aceste produse este o firma recunoscuta prin calitatea serviciilor oferite, prin service asigurat si prin recomandarile castigate prin seriozitatea furnizorului.

Cand vorbim de calitate in domeniul IT second hand, si in general in SH, trebuie sa fim atenti la aspecte diverse ce pot influenta pe viitor performantele produselor achizitionate. Tehnic vorbind, este vorba de produse anterior folosite, dar diferenta este modul si durata uzurii, modul de mentenanta si fiabilitatea acestor produse.

SC Gia Sistem SRL, este importator direct de tehnica de calcul, asadar si de calculatoare second hand, exclusiv branduri recunoscute global prin calitatea si fiabilitatea produselor oferite. Furnizorii acestor produse IT second hand sunt firme din Europa, care stabilesc contracte de leasing pentru parcul de calculatoare detinute sau de companii ce schimba infrastructura IT, in procese de modernizare sau expansiune si astfel schimba calculatoarele existente cu unele mai performante. Aceste calculatoare ajung astfel la alte companii ce se ocupa cu preluarea si verificarea tehnologica, clasarea lor in functie de performantele hardware, cat si de aspectul fizic, ca in final sa fie puse spre vanzare, dupa un proces de reactualizare a pieselor componente si de upgradare in functie de cerintele pietei IT.

Din punct de vedere al provenientei, SC Gia Sistem SRL importa exclusiv din surse europene care si-au castigat increderea pe piata prin standarde de calitate, fiabilitate si seriozitate. Din 2003, de cand existam pe piata ca firma importatoare de produse IT second hand, furnizorii nostri au ramas aceeasi, iar clientii nostri au fost multumiti pe deplin de produsele second hand oferite.

SC Gia Sistem SRL realizeaza inclusiv imbunatatirea produselor prin servicii IT dedicate, modificari hardware pentru a satisface cerintele pietei actuale, aducand calculatoare cu performante net superioare si reinoind frecvent stocurile cu produse second hand noi, dar si prin promotiile si cadourile pe care le adaugam la oferta noastra.

Calculatoare second-hand comercializate sunt recunoscute prin calitatea deosebita, dar si prin fiabilitatea marcilor IT recunoscute global Dell, HP, IBM/Lenovo, Fujitsu-Siemens. Se cunoaste faptul ca aceste branduri sunt in permanenta cercetare si imbunatatire in domeniul IT, si ca ofera doar sisteme de calitate si fiabile in utilizarea pe termen lung.

Din punct de vedere tehnic, testam orice piesa inclusa in sistemele second hand oferite, si totodata aducem imbunatatiri in functie de trendurile actuale, respectand normele calitative si folosind doar piese originale. Garantia pe care o oferim la produsele second hand este de 24 luni, insa ea este oferita prin service-ul propriu, cu oameni specializati in domeniul hardware. In plus prin serviciul de service postgarantie, oferim suport tehnic si service, pentru eventuale probleme aparute dupa cele 24 luni de garantie.

Daca v-am convins ca exista calitate in domeniul in care existam din 2003, ca si calculatoarele second hand pe care vi le oferim merita atentia dvs., va asteptam in unul din magazinele IT Center cu vanzare din Slatina, pe str. Nicolae Titulescu la nr. 35 parter si pe str A.I. Cuza Bl D8 parter, sau online pe www.giasistem.ro.