Gia Sistem - Microsoft Registered Refurbisher

Gia Sistem SRL - IT Center Slatina este Microsoft Registered Refurbisher, aceasta inseamna ca odata cu calculatoarele de calitate, fiabile, la cele mai mici preturi, puteti achizitiona si sistem de operare rapid si stabil furnizat de Microsoft.

Pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mod sigur si placut poti achizitiona produse IT reconditionate de la Gia Sistem certificata Microsoft Registered Refurbisher. Produsele IT reconditionate cumparate de la Microsoft Registered Refurbisher iti ofera avantajul softului original preinstalat Microsoft la un super pret.

Avantajele produselor IT reconditionate:

  • Poti beneficia imediat de calitatile unui sistem IT reconditionat instalat cu soft original fara costuri suplimentare.
  • Cu un buget redus poti achizitiona pentru afacerea ta mai multe sisteme IT reconditionate.
  • Ai incredere stiind ca sistemele IT au fost reconditionate intr-un mod profesional – formatarea datelor, testarea si preinstalarea cu sistem de operare original Microsoft.


Importanta soft-ului original Microsoft.
A avea un sistem fiabil care te ajuta sa:

  • Beneficiezi de fiabilitatea unui sistem IT, deoarece soft-ul original Microsoft iti ofera update-uri, download-uri si evolutie permanenta.
  • Eviti pierderi de timp si date care pot aparea atunci cand soft-ul nu este original.
  • Iti protejeaza sistemul IT de pericolele soft-ului piratat cum ar fi virusi si spyware.
  • Ai garantia unei licente originale si conforme Microsoft Windows software.


Un partener de incredere.
Toti partenerii Microsoft Registered Refurbishers trec printr-un proces de certificare Microsoft. Inainte de a primi satutul de Microsoft Registered Refurbisher, Microsoft verifica si confirma validitatea testelor si cere partenerilor sa se supuna unor rapoarte si verificari de audit periodice.

Intrati pe www.giasistem.ro sau contacteaza-ne la telefon 0736.388.974 pentru a afla mai mult despre produsele IT reconditionate.

Si mai multe informatii despre programul MRR puteti obtine direct de pe site-ul Microsoft.

GIA SISTEM SRL
BULEVARDUL NICOLAE TITULESCU, BL. 35,
SLATINA, OLT
0736.388.974
WWW.GIASISTEM.RO